LCHF a'la Kajsa Warg



Vad ska vi äta idag då?... Vad har vi i kylen?... Nämen titta, där ligger ju några färgglada paprikor som snart gjort sitt. Åh, keson då... Ja men hallå, vi har ju pamersan i frysen. Det här ska nog funka.

Rör ihop 1 halv burk Keso med ca 3 dl pamersan (eller annan lagrad ost) salta och peppra och fyll paprikahalvorna. Shyss in i ugnen på 200 gr i 1 halvtimme.

Gott... tillsammans med chaminjonerna som låg och torkade i ett hörn och så lite stekt bacon om du inte är vegeterian förstås.

Smaklig måltid!

✿ܓ

"man tager vad man haver"
-KAJSA WARG-



3 kommentarer:

  1. jag älskar fyllda paprikor, köttfärs, mögelost....

    SvaraRadera
  2. Jaha så där ja nu blev jag hungrig vilket påminner om att det är dags för frukost här Ha det bra med dig

    SvaraRadera
  3. Så smaskigt det ser ut. Kramar...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...